Opdrachtmuziek

Bent u op zoek naar dat ene speciale muziekwerk voor een commercial, film, musical of presentatie? Of wilt u een Nederlandse vertaling of bewerking van een buitenlandse liedtekst? Han Kooreneef is vanaf nu beschikbaar om in opdracht te componeren, tekstdichten en produceren. 

Speciaal voor muziekuitgevers, reclamebureaus, filmproducenten en andere professionals vindt u op deze website de sectie ‘Songbank’ om ongeplaatste songs te beluisteren. Via het onderstaande aanvraagformulier kunt u een inlogcode aanvragen om deze afgeschermde sectie met muziekwerken te beluisteren en aan te vragen voor exclusief gebruik voor uw uitingen.

Indien u een op maat gecomponeerd muziekwerk wilt aanvragen bij Han Kooreneef Productions, dan kunt u ook gebruik maken van het onderstaande aanvraagformulier of u neemt rechtstreeks contact op met info@hankooreneefproductions.com

Vul onderstaand formulier in om een inlog code voor de Songbank aan te vragen en altijd op de hoogte te blijven van nieuwe aanvullingen op deze muziekbibliotheek.

Op maat gecomponeerde muziek

Voor een aanvraag of meer informatie betreft op maat gecomponeerde muziek gelieve onderstaand formulier invullen.

Han Kooreneef Productions zal binnen 14 werkdagen reageren op uw verzoek aangaande op maat gecomponeerde opdrachtmuziek. Han Kooreneef Productions behoudt zich het recht voor om uw verzoek af te wijzen.