Klassikale masterclass

Han Kooreneef is beschikbaar voor een 4-uur durende Masterclass voor conservatoria, muziekopleidingen en popacademies. Gedurende deze sessie zal Han worden bijgestaan door een muziekprofessional. De Masterclass kent een gestructureerde opzet en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Theoretische uitleg over structuur van een muziekwerk en songtekst op basis van sheets en presentatie  (45 minuten);
  • Achtergrondverhalen over de totstandkoming van Han Kooreneef’s grootste succesnummers en analyse melodielijnen en tekstphrases op basis van sheets en presentatie (30 minuten);
  • Pauze (15 minuten);
  • Verdelen van de studenten in groepjes en meegeven concrete schrijfopdracht (15 minuten);
  • Werken in groepjes om binnen 1 uur een song te creëren, zowel de tekst als de muziek (60 minuten);
  • Groepssessie om elkaars werken te beoordelen en te analyseren (30 minuten);
  • Slotwoord en praktische adviezen door Han Kooreneef (15 minuten).

Hebt u interesse in een masterclass van Han Kooreneef voor uw onderwijsinstelling, muziekschool of andere opleidingsinstituut? Vul dan onderstaand formulier in om de kennis en kunde van Han Kooreneef aan uw studenten of leerlingen over te laten dragen middels deze unieke masterclass.

Han Kooreneef Producties behoudt zich het recht voor om uw aanvraag te weigeren of in contact te treden met geïnteresseerde opleiding om een andere datum of invulling voor te stellen. Voor het ontvangen van een Han Kooreneef Masterclass wordt een eenmalige vergoeding gefactureerd van € 3.295,= ex. BTW., dit is inclusief alle te gebruiken presentatie sheets, reiskosten en andere onkosten vergoedingen. Indien instrumenten benodigd zijn, dan zal de aanvrager van deze masterclass deze verzorgen. Dit alles in goed overleg met Han Kooreneef Producties.  Han Kooreneef Producties zal binnen 14 werkdagen reageren op uw verzoek aangaande een Masterclass. Han Kooreneef Productions behoudt zich het recht voor om uw verzoek af te wijzen.