Individuele masterclass

Wil jij jouw kwaliteiten als componist, tekstdichter of producer verbeteren? Maak dan nu gebruikt van deze unieke gelegenheid om aanwezig te zijn bij één van de slechts zes individuele masterclasses die Han Kooreneef in 2016 zal geven. De masterclass zal een volledige dag duren en vindt plaats in Han’s eigen studio in de buurt van ’s-Hertogenbosch. Er zullen maximaal vier personen worden toegelaten tot deze unieke dag, zodat maximale individuele aandacht is gewaarborgd.

De dag zal beginnen met een welkomstwoord door Han Kooreneef en een introductie over zijn werk, leven en muziek. Vervolgens zal er een korte theoretische uitleg worden gegeven over de basisprincipes van het componeren van een goede song. Daarna analyseert Han je huidige werk en zal je van tips en tricks voorzien om de volgende stap te kunnen maken, welke je direct zult gaan toepassen door nieuwe muziek en teksten te gaan schrijven op individuele basis tot aan de lunch. Hiermee verbeter je je individuele schrijfvaardigheden.
 
In de middag verdeelt Han de aanwezigen in verschillende groepjes om in de middag een  ‘writing camp’ te realiseren. Ieder groepje krijgt 2 uur om een song te schrijven en op te nemen. Vervolgens worden de groepjes opnieuw ingedeeld zodat er aan het einde van de middag een aantal songs zijn gecomponeerd en de aanwezigen de dynamiek van het samen schrijven hebben ondervonden. Tegen het einde van de dag zullen deze tot stand gekomen songs met elkaar worden beluisterd en geanalyseerd. Daarna is de masterclass afgelopen.

Heb je interesse om deze unieke masterclass van Han Kooreneef bij te wonen? Schrijf je dan hieronder in voor één van de slechts 6 masterclasses in 2016.

 

Bij een overschrijving van het aantal beschikbare plaatsen behoudt Han Kooreneef Producties zich het recht voor om aanmeldingen te weigeren of in contact te treden met geïnteresseerde cursist om een andere datum voor te stellen. Voor het bijwonen van een Han Kooreneef Masterclass wordt een eenmalige vergoeding verlangd van € 1.000,= ex. BTW., dit is inclusief alle te gebruiken materialen, parkeren, lunch en drankjes. Han Kooreneef Producties zal binnen 14 werkdagen reageren op uw verzoek tot deelname aan een Masterclass. Han Kooreneef Productions behoudt zich het recht voor om uw verzoek af te wijzen.