SCHRIJFSESSIE OP AMELAND

Op uitnodiging van Ali B. heeft Han afgelopen weekend doorgebracht op Ameland. In een luxueuze villa is er geschreven aan nieuw repertoire door Memru Renjaan (bekend van Parijs van Kenny B), Ali B en Han Kooreneef. Brace en Kenny B hadden de oversteek ook gewaagd.

Nieuwe website Han Kooreneef

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Han Kooreneef via zijn nieuwe website. De website is volledig geschikt voor zowel mobiel als desktop gebruik en is geïntegreerd met alle bekende social media. Ook is Han Kooreneef in 2016 beschikbaar voor een klein aantal schrijfopdrachten voor films en commercials.

Brace scoort grote hit met "Alleen"

Brace mag dan wel de finale van The Voice of Holland niet hebben gewonnen, maar hij scoort nu een grote hit met het prachtige "Alleen", van de pen van Han Kooreneef. Direct na de finale steeg het liedje naar de hoogte regionen van de iTunes top-100 en is inmiddels toegevoegd aan de playlisten van diverse radiostations. Een mooi begin  voor de comeback van Brace.

SJORS VAN DER PANNE BRENGT NIEUWE SINGLE UIT

Han Kooreneef is een succesvolle samenwerking aangegaan met Sjors van der Panne. De eerste single die Sjors uitbrengt na zijn finale optreden in The Voice of Holland is geschreven door Han. "Hart van Steen" is een prachtige song die eind februari wordt uitgebracht door 8ball Music. Holger Schwedt (bekend van Marco Borsato, Blof en VanVelzen) tekende voor de productie van dit gedragen liedje.